top of page

Om mig

 Jeg hedder Pernille Sønderby Nielsen og er 43 år.

 

At have omsorg for andre betyder meget for mig, hvilket også er afspejlet i mine valg gennem livet. Jeg er uddannet jordemoder og har arbejdet som sådan fra 2007 til 2014. Før da arbejde jeg som pædagogmedhjælper. Jeg har erfaring i arbejdet med 0 til 3-årige fra jobs i hhv. integrerede institutioner og en vuggestue.Jeg er derudover selv opvokset i et dagplejehjem, min mor har været dagplejer gennem hele min opvækst. CV og anbefalinger fremvises gerne ved besøg hos mig, ligesom jeg har udtalelser fra tidligere dagplejeforældre, som du kan se. 

 

 Jeg lykkeligt gift med Jan og sammen har vi tre velfungerende børn: Kornelia fra '04, Albert fra '08 og Marta fra '11. Mine store børn går i skole og vil indimellem være tilstede i pasningsordningen om eftermiddagen.

 Jan er hospitalsansat øjenlæge. Han har fortrinsvist dagarbejde, men vil have få dage hjemme sammen med mig og børnene. Jan er glad for børn og vil evt. vikariere hvis jeg selv skal til læge eller tandlæge. Derudover er også min mor, Gurli godkendt til at kunne vikariere, og det er hende jeg fortrinsvist bruger.

Jeg har pasning ved egne børns sygdom. 

 

Vi bor i en villa fra 1907. Her er et lyst og venligt miljø indendørs og en dejlig lukket have hører til.

Her er totalt røgfrit inde og ude.

Min pasningsordning flyttede fra Hadsundvej til Nørre Tranders Vej i oktober 2019

 

Jeg deltager i faglige møder og kurser i fritiden.

Jeg prioriterer naturligvis at ajourføre min førstehjælp regelmæssigt.

 

Jeg valgte at starte op som privat børnepasser pr. 1.juni 2014, for at være med til at give småbørnsfamilier mulighed for at vælge en genkendelig og tryg hverdag hvor det nære samarbejde og omsorgen er i fokus. Det tilstræber jeg i min pasningsordning.

Samtidigt skaber jeg en mere rutinepræget og omsorgsfuld hverdag for min egen familie, hvilket jeg og den sætter stor pris på. 

bottom of page